Tilmelding

Holdbeskrivelser

HoldUnderholdBeskrivelseMærkekravAlder
BegynderBegynderHoldet, hvor man dukker op uden erfaring, eller måske har man stået skøjter I offentligt løb. Man træner grundlæggende teknikker til klubmærke1-2. 0-13-19
FunbubbleBegyndere, som har mestret nogle basis teknikker.23-12
FunskateFun1BFunskatere mestrer flere kunstskøjteteknikker og begynder at kunne sætte øvelserne sammen til programmer og det er muligt at konkurrere i Funskate begynderkonkurrencer og private begynderkonkurrencer.3-43-7
Fun1A5-73-7
Fun2B3-48-12
Fun2A5-78-12
KonkurrenceløberK2cK-løbere er konkurrenceløbere i DSU's officielle landdækkende cups. Det er en slags 2. division I skøjteverdenen. Der er 3 niveaer i K rækken. Man starter i K1 rækken, så de helt nye K løbere starter i vores Kc.Basic7-12
K3c11/13+
K3 a-bTræneren vurderer hvornår man er klar til oprykning til b og a.Axel11/13+
MesterskabsløberM1M-løbere er mesterskabsløbere i DSU's officielle landdækkende mesterskaber. Det er 1. division i skøjteverdenen. M-løbere kan udtaget af DSU til udenlandske konkurrencer for at repræsentere Danmark.Bronze+11+
TeensportTeenFunTeenFun hold er for casual løbere der er fyldt 11-13 år alt efter individuel vurdering. Teensport stiler mere mod konkurrencer og evt. mod at blive k-løber.2+11/13-19
TeenSport B3+11/13-19
TeenSport A5+11/13-19
VoksenAdult CVoksne begyndere starter direkte I Adult C. Hvis man er 18-19 år og begynder, kan man godt starte i dette hold.
Efter at have lært grundlæggende teknikker, kan man vælge at dyrke det på et mere sportsligt plan og sigte mod program træning og konkurrencedeltagelse.
0+20+
Adult B2-420+
Adult A5+20+
MastersMastersFor tidligere K- og M-løbere, der ønsker at holde kontakten og skøjtningen ved lige uden at deltage til konkurrencer.Basic18+
SolodansSolodans B/ASolodans er en linje inden for kunstskøjteløb, hvor man fokuserer på trinsekvenser, tolkning af musikken frem for spring. Skøjtebladet er lidt kortere for bedre smidighed og elegance i trinene.4+ / Dance-113+

Sammenhæng mellem alder og niveau

Denne tabel viser sammenhængen mellem hvilket hold man passer ind i forhold til niveau og alder. Det er cirka grænser , og holdstrukturerne kan ændres lidt hen ad vejen.

AlderNiveau
0-123-45-7Basis 1-2Bronze-Guld
3-7BegynderFunbubbleFunskate1B
Solodans
Funskate1A
Solodans
K1
Solodans
M1
Solodans
8- ca. 12BegynderFunbubbleFunskate2B
Solodans
Funskate2A
Solodans
K2
Solodans
M1
Solodans
ca 11-19BegynderTeenFun
TeenFun
TeenSport B
Solodans
TeenSport A
Solodans
K3
Solodans
M1
Solodans
20+Voksen CVoksen BVoksen B
Solodans
Voksen A
Solodans
Voksen A
K3
Masters
Solodans
M1
Voksen A
Masters
Solodans

Generelt har vi en standart ugeplan for holdene, som kan ses her: Tilmeling -> Standart Ugeplan

Vi har også en kalenderfunktion med ugentlige opdateringer under Træning -> Træningsplan hvor man kan se aktuelle tider under hensynstagen til arrangementer.

Kontingentet

En sæson går fra september til august året efter. Kontingentet deles op i 2 rater (August og januar), for at det ikke skal være for dyrt. Det skal være tilgængeligt for nye begyndere at komme ind og prøve. Derfor kan man prøve et par gange uden at melde sig ind, og begynderholdet nedskrives i pris for nye begyndere halvvejs gennem betalingsperioden (Oktober og Marts) , hvis man starter senere.

Begynder og Voksen C betragtes som begynderhold. På alle andre hold opkræves man periodens fulde kontingent. Som DIF beskriver det, er et kontingent et medlemskab, ikke en betaling for en bestemt ydelse.

Husk at betale skøjteleje ved siden af holdet hvis man lejer skøjter og det ikke er inkluderet. Har man egne skøjter og er på et hold, der inkluderer lejen, kan man få lejen retur.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske per email til kasseren. Ved udmeldelse refunderes indbetalt kontingent ikke.

Udtagelseshold

Alle hold, der ikke er begynderhold eller Master, er udtagelseshold. Begynderhold er Begynder og Voksen C. ( Efterskole elever er undtaget også)

Frivilligt arbejde er påkrævet i OSK for at være på udtagelseshold i klubben

Bestyrelsen gør alt hvad vi kan for at holde kontingenterne nede, og en af de måder vi gør det på, er ved at lave frivilligt arbejde til forskellige opgaver, som vi får betaling for, eller tjener penge på. Hvis vi ikke gjorde det, ville kontingerne være dobbelt så høje.

Det er primært skøjteudlejningen (lørdag og søndag eftermiddage oktober-februar) og Funskate finalen marts måned hvert år, som vi skal bruge hjælp til. Vi har behov for at alle medlemmer i klubben, til at tage hver 2 vagter i løbet af sæsonen. Man sættes på en vagt i den offentlige skøjteudlejning i offentlig åbningstid i weekenden og står sammen med Peter eller Per, som har mange års erfaring der nede og de vil fortælle og instruere jer i hvad der skal gøres: :

Man er ansvarlig for den vagt. Det betyder, at man kan bytte sig til en anden dag, eller sende en ven eller familiemedlem til at tage vagten. Hvis man bliver forhindret, er man stadig ansvarlig for at finde en afløser.

Vi har valgt at lave et nyt hold i kontingent listen, som man kan tilkøbe, i stedet for at tage en vagt i udlejningen, og/eller Funskate finalen. Prisen på dette hold bliver 1000 kr, hvilket er under det man selv sparer ved at andre gør dette arbejde. Medlemmer der ikke ønsker eller ikke kan tage vagter i udlejningen eller til funskate finalen, kan betale for dette hold i stedet.

Udeblivelse fra en tilmeldt vagt koster 1000 kr i gebyr.