Tilmelding Hold

Nyt medlem

Hvis du er helt ny og ikke har en profil hos os, skal du oprette en profil her for at tilmelde hold og prøvetime:

Prøvetimer.

Du kan booke 2 prøvetimer før du tilmelder dig sæsonhold. Er du over 19 år, er det onsdag kl 18:30-20:15 i stedet for 17:00-18:30.

Skøjteleje

Det vi laver på isen er noget helt andet end man laver i den offentlige skøjtning, så det kræver en rigtig kunstskøjte. Det er ikke bare en faux-læder-støvle med svejsede stålklinger under, som dem der sælges i bilka, xxl.dk, og skatepro. Derfor anbefaler vi at man lejer skøjterne fra os fra begynder-niveau til max klubmærke 4, hvor de fleste har opgraderet til endnu bedre skøjter.

Man får skøjterne med hjem med beskyttere og anvisning om behandling af dem. Derved kan man også bruge dem i den offentlige, fri is, og selvtræninger. De skal afleveres tilbage inden udmelding og sæsonslut. Ellers får man en faktura på dem.

Se status på vores ledige skøjter her.

Sæson hold

Her tillmeldes automatisk betaling af kontingenter og skøjteleje. Hvis du er holdt pause sidste sæson og tilmelder sent i halvsæsonen, opkræves du de rater, det er passeret i denne sæson efter tilmelding.

Kig i hold beskrivelserne og snak med trænerne eller bestyrelsen, hvis du er i tvivl om, hvilket hold du skal på.

Her kan du tilmelde dit betalingskort til abonnementsbetaling:

Kontingent Månedsrater

Her tilmelder du dit betalingskort en gang for alle. Den pris der ses i tabellen er hver rate, som opkræves 8 gange om året, fra september til og med April.

Andre tilmeldinger